Foto: F64
Krievijas izlases basketbolisti pēc trīs kandidātu atskaitīšanas no valstsvienības bijuši gatavi boikotēt 2015. gada Eiropas čempionāta finālturnīru, kas sāksies septembrī, vēsta Krievijas izdevums "Izvestija".

Krievijas izlases galvenais treneris Jevgeņijs Pašutins pirmdien no kandidātu saraksta svītroja Antonu Ponkrašovu, Jegoru Vjaļcevu un Jevgeņiju Vorņinu, kuriem bijušas nopietnas veselības problēmas. Kā pavēstījis Krievijas izlases ģenerālmenedžeris Dmitrijs Domani, par šo problēmu eksistenci ne spēlētāji, ne viņu aģenti nav informējuši valstsvienību un paši noliedz, ka viņiem ir veselības problēmas.

Pēc šī iekšējā skandāla pārējie basketbolisti nolēmuši solidarizēties ar trīs atskaitītajiem un gatavojušies boikotēt "Eurobasket 2015". Tomēr nesaskaņas izdevies atrisināt otrdien, kad visi trīs atskaitītie atgriezušies valstsvienības rindās. Tiesa, visi trīs būs rūpīgā mediķu uzraudzībā un pēc slodzēm viņiem veiks padziļinātas pārbaudes, lai pārliecinātos, ka sportistiem nekas nekait un viņi var trenēties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!