Foto: F64
Pēc Stambulas grupas pēdējās spēles starp Latviju un Turciju zināmi visi Eiropas basketbola čempionāta 1/8 fināla pāri un spēļu grafiks, kurā Latvijai ielikta "agrā spēle" 10. septembrī.

Latvija pēc uzvaras pār Turciju "Eurobasket 2017" izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā sev pretiniekos ieguva Melnkalni. Šī spēle Stambulas Eiropas daļā esošajā "Sinan Erdan Dome" arēnā 10. septembrī būs pirmā un sāksies pulksten 12:30.

Pēc tam pulksten 15:15 cīņu sāks D grupas uzvarētāja Serbija un Ungārija, bet pulksten 18:45 būs dienas centrālā spēle – mājiniece Turcija pret pašreizējo Eiropas čempioni Spāniju. 1/8 fināla cīņas pulksten 21:30 noslēgs Krievijas un Horvātijas duelis.

Vakar jau kļuva zināms 1/8 fināla pirmo cīņu grafiks. 9. septembrī "play off" spēles sāksies pulksten 12:30 ar Slovēnijas un Ukrainas maču. Tad pulksten 15:15 spēlēs Vācija un Francija, 18:45 cīņu sāks Somija un Itālija, bet izslēgšanas turnīra pirmā diena pulksten 21:30 noslēgsies ar Lietuvas dueli pret Grieķiju.

Pirmdien 11. septembrī komandām būs brīvdiena. 12. septembrī Latvijas-Melnkalnes dueļa uzvarētājs spēlēs pret Slovēniju vai Ukrainu, bet Spānijas-Turcijas spēles veiksminieki tiksies ar Vāciju vai Franciju. Dienu vēlāk Lietuva vai Grieķija spēlēs pret Horvātiju vai Krieviju, bet otrā duelī satiksies Somijas-Itālijas un Serbijas-Ungārijas mača uzvarētāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!