Foto: Publicitātes foto

Nacionālās hokeja līgas (NHL) līdzjutējiem Latvijā ir daudz, ko gaidīt! Straumēšanas platforma "Viaplay" kļūs par ekskluzīvu NHL kanālu, un tas nozīmē, ka skatītāji varēs izbaudīt līdz 1400 NHL spēļu tiešraižu. Ekskluzīvā vienošanās ar NHL stājas spēkā nekavējoties un turpināsies līdz 2026. gadam. Reģistrējieties un pieslēdzies www.viaplay.lv.

Nākamos piecarpus gadus "Viaplay" katru sezonu būs ekskluzīvs līdz 1400 NHL spēļu tiešraižu kanāls. Turklāt "Viaplay" plaši atspoguļos Stenlija kausa izcīņas izslēgšanas spēles un finālu, kā arī svarīgas NHL sacensības sezonas gaitā, tostarp NHL Ziemas klasiku, NHL Visu zvaigžņu spēli, NHL Stadiona sēriju, NHL Mantojuma klasiku un NHL Pasaules sēriju.

Izmantojot "Viaplay", latviešu nacionālā sporta veida līdzjutēji neskaitāmas stundas var straumēt pasaules labākās hokeja spēles visur, vienmēr un gandrīz visās ierīcēs. Latviešu hokejisti allaž ir spēlējuši pasaules spēcīgākajā hokeja līgā, un pašlaik straujās spēles zvaigžņu vidū ir Teodors Bļugers no Pitsburgas "Penguins" un Rūdolfs Balcers no Sanhosē "Sharks".

"Mēs uzsākām "Viaplay" darbību Baltijas valstīs ar solījumu rādīt abonentiem pasaules līmeņa sporta sacensības, tāpēc es ļoti priecājos par šo ilgtermiņa vienošanos ar NHL, kas nodrošinās "Viaplay" abonentiem vislabākās hokeja spēles uz planētas. NHL ir viens no spēcīgākajiem sporta zīmoliem, un tas lieliski iekļaujas mūsu piedāvājumā kopā ar Pirmo formulu, kur sezona sākas vēlāk šomēnes, kā arī Bundeslīgu, Čempionu līgu un Eiropas līgu, ko varēs skatīties "Viaplay" no augusta," saka NENT grupas valdes priekšsēdētājs un izpilddirektors Anderss Jensens.

Līdztekus ekskluzīvajām NHL spēļu demonstrēšanas tiesībām "Viaplay" ir tiesības rādīt citu pasaules līmeņa sporta sacensību tiešraides, tostarp Pirmās formulas, UEFA Čempionu līgas, UEFA Eiropas līgas, UEFA Eiropas konferenču līgas, Bundeslīgas, Anglijas kausa izcīņas futbolā un daudzas citas sacensības. Turklāt "Viaplay" ikvienam ģimenes loceklim nodrošina augstas kvalitātes izklaidi ar vietējiem subtitriem. "Viaplay" augstākās klases satura, tostarp sporta, piedāvājums laika gaitā turpinās paplašināties.

"Viaplay" nodrošina iespēju vienlaikus straumēt vairākiem lietotājiem mājsaimniecībā, un abonementu var anulēt jebkurā laikā. Reģistrējieties šeit: www.viaplay.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!