Foto: Ilmārs Znotiņš/ LOK

Latvijas hokeja izlases kapteinis Sandis Ozoliņš vietējiem medijiem atklājis, ka valstsvienības galvenā trenera Teda Nolana prombūtne nekādi neietekmē komandu, kas gatavojas Soču olimpiskajam hokeja turnīram.

"Mēs zinām apstākļus, kas un kāpēc, un izpildām visus uzdevumus, ko viņš noteicis komandai," intervijā aģentūrai "R-Sport" saka Ozoliņš. "Neko nevar darīt, ka viņa nav šeit klāt, visiem ir savidarba grafiki. Un mēs negrasāmies ar šo situāciju aizbildināties, ja kaut kas nesanāks."

"Ja mēs koncentrēti darām to, kas mums likts, visam jābūt kārtībā," norāda 41 gadu vecais aizsargs. "Treneris atbrauks, veiks nelielas korekcijas, kā viņš to visu redzu, un mums tas būs jāizpilda spēles laikā. Te var būt 10 treneri ar medaļām, ordeņiem un kausiem, bet, ja mēs neizpildīsim viņu norādes, varat pielikt vēl vienpadsmito klāt - nekas nemainīsies."

Žurnālisti norādīja, ka Čehijas izlasē šobrīd ir astoņi spēlētāji, bet Latvijas komanda ir gandrīz pilnā sastāvā Sočos, taču Ozoliņš nesteidz to izcelt kā priekšrocību. "Nezinu, man grūti pateikt, vai tā mums būs priekšrocība," saka hokejists. "Tie ir tikai minējumi. Aizvakar mums treniņos viss sanāca, bet šodien katrs skrien uz savu pusi. Tas ir darba process. Ceru, ka līdz pirmajai spēlei visu pagūsim "noslīpēt". Vēl kaut kas būs jāpamaina atkarībā no pretinieka, bet ja nesanāks, būs jābūt gataviem operatīvi reaģēt spēles laikā. Drīz jau redzēsim, vai to spējam vai nē."

Latvijas izlases galvenā trenera prombūtnē ar komandu strādā trenera asistenti Toms Kūlens un Kārlis Zirnis.

Olimpiskais hokeja turnīrs sāksies 12.februārī. Kā zināms, Latvijas izlase spēlē C grupā ar Šveici, Čehiju un Zviedriju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!