"Garkalne/Livonia" regbisti otrdien, 21. jūlijā, Upesciemā ar pārliecinošu sniegumu sāka Latvijas čempiona titulu aizstāvēšanu, ar 64:5 (24:0) sagraujot turnīra jaunpienācēju "Rāmavas Lāči".

Lai gan spēles sākumā livonieši nekādi nespēja ieskrieties, ne uz brīdi nebija bažu par Latvijas čempionu pārliecinošu uzvaru. Pirmās 40 minūtes uzvarētas gan ar 24:0, bet jau tobrīd izpildīta programma minimums – trīs piezemējumu pārsvars, kas dod bonus punktu kopvērtējumā. Otrajā puslaikā situācija laukumā nemainījās, livonieši uzņēma apgriezienus un svinēja drošu uzvaru ar 64:5.

"Ļāvām atpūsties vairākiem līderiem, lai sadziedētu nelielos savainojumus un būtu optimālā sastāvā sestdien, kad svarīgs mačs Baltijas TOP līgā. Varbūt sākums bija lēnīgāks, bet prieks, ka jaunie spēlētāji un tuvākie rezervisti izmantoja sev uzticētās iespējas. Jāsaka paldies pretiniekiem, jo, lai gan komanda ir jauna, "Lāčiem" bija savs stiliņš un bija epizodes, kad nebija tika viegli. Prieks, ka ir Uldis Bautris izveidojis vēl vienu komandu, kas papildinājusi Latvijas regbija saimi," pēc spēles sacīja "Livonia" viceprezidents Arnis Arbeiters.

Drošā uzvara un bonus punkts ļauj "Garkalne/Livonia" jau no pirmās spēles kļūt par Latvijas čempionāta kopvērtējuma līderi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!