Foto: AFP/Scanpix
Francijas futbola izlases kandidātu sarakstā pirms gaidāmā Pasaules kausa finālturnīrā netika iekļauts Anglijas čempionu "Manchester City" pussargs Samirs Nasri, kas sadusmojis sportista draudzeni – dziedātāju un modeli Anaru Atanjesu.

Nasri draudzene pēc Francijas izlases galvenā trenera Didjē Dešampa lēmuma atsāt futbolistu ārpus saraksta sociālajos tīklos ierakstīja "F…k france and f...k Deschamps! What a s… manager!". Vēlāk ar vēl vienu ne pārāk Francijai glaimojošu ierakstu Anara tikai "uzkurināja" viņas sekotājus sociālajos tīklos .

Pats futbolists diezgan mierīgi reaģēja uz notikušo. "Paldies visiem par atbalstu, bet tāda ir dzīve – vēl viens Pasaules kauss mājās. Dažreiz saproti, ka tas, kas tevi nenogalina, padara Tevi tikai stiprāku." Pēc tam sociālajos tīklos Nasri arī aicināja savu draudzeni nomierināties.

Francijas izlases galvenais treneris Dešamps savu lēmumu, neiekļaut Nasri sastāvā, jau pamatojis. "Viņš ir "Manchester City" pamatsastāva spēlētājs, bet Francijas izlasē tā nav. Viņš jau ir teicis, ka nejūtas labi un nav priecīgs, ja nav pamatsastāvā, un tas var atsaukties uz komandu. Es esmu izveidojis labāko komandu, bet neesmu savācis 23 labākos Francijas spēlētājus."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!