Foto: PantherMedia/Scanpix
Japānas futbolisti Pasaules kausa pirmajā spēlē zaudēja Kotdivuārai, taču par to neskuma, un pirms nākamās spēles sarīkojuši nelielu ballīti džakuzi.

Japānas izlase Pasaules kausa pirmajā spēlē, otrajā puslaikā nepilnu divu minūšu laikā ielaižot divus vārtus, ar 1:2 piekāpās Kotdivuārai. Savu otro spēli Brazīlijā japāņi aizvadīs jau ceturtdien, kad C grupā tiksies ar Grieķiju.

Pirms spēles pret grieķiem Japānas futbolisti spēkus atjaunojuši džakuzi, kurā pasēdēšana izvērtusies par jautru ballīti.

"Vairākiem mūsējiem bija labas sarunas džakuzi. Mēs runājām par komandas spēli, taču daudz smējāmies, kas labi raksturo, kā jūtamies. Jā, apspriedām, cik drūmi ir zaudēt, bet neļāvām šīm domām mūs pārņemt," žurnālistiem teica uzbrucējs Jošito Okubo. "Bet ir labi tomēr pajokot. Tur neko nevar darīt [pēc zaudējuma], mums taču vēl ir vismaz divas spēles. "

"Ir lietas, ko tu nevaru ietekmēt. Tas var tikai ienest negatīvas vēsmas. Komandas gars ir ļoti labs, tāpēc nevajag krist panikā pēc zaudējuma," piebilda futbolists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!