Foto: AP/Scanpix
Anglijas futbola izlase spēlē godīgu spēli, taču tai ir jākļūst nekrietnākai, lai cerētu uz panākumiem turnīros, uzskata valstsvienības uzbrucējs Veins Rūnijs.

Kā zināms, Anglija piedzīvojusi zaudējumus pirmajās divās Brazīlijā notiekošās Pasaules kausa izcīņas spēlēs, kas D apakšgrupas kopvērtējumā tai liek ieņemt pēdējo - ceturto - vietu. Angļi jau šobrīd ir atvadījušies no cerībām pārvarēt grupu turnīra kārtu un pēc nākamās spēles, kas iecerēta 24.jūnijā pret Kostariku, dosies mājās.

"Palūkojoties uz komandām, kas triumfējušas pēdējo gadu turnīros, tajās var saskatīt daļu nekrietnības un niknuma. Domāju, mums vajadzētu to pašu," uzsvēra Rūnijs. "Varbūt esam pārāk godīga komanda. Mačā pret Urugvaju pretinieki veica ļoti daudz noteikumu pārkāpumu, lai palēlinātu spēles gaitu. Šīs mazās iezīmes vēlāk var būt izšķirošas, lai turpinātu cīnīties pa trofeju. Mēs cenšamies būt godīgi - varbūt tieši tā mūsos ir problēma."

"Taču šis ir futbols - nepieciešams izmantot savas iespējas. Ja būtu izmantojuši kaut vienu no tām, uzvara būtu rokā. Tas ir grūti mums, taču vēl jo vairāk faniem. Esam viņus pievīluši. Vēlamies, lai nākotnē viņi varētu jūsmot," izteicās Rūnijs, kurš atlikušo turnīra gaitu nolēmis raudzīties TV ekrānā.

Sacensības 12 Brazīlijas pilsētās un stadionos ilgs līdz 13.jūlijam. Izslēgšanas turnīrs startēs 28.jūnijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!