"ZZ Čempionātam" aprit desmit gadi, un šo gadu laikā tajā ir pārdzīvotas gan lielas, triumfālas uzvaras, gan mazas neveiksmes, gan visspilgtākās emocijas, atrasti jauni draugi un vēlreiz novērtēti esošie. Kādam spēles ir kalpojušas par atspēriena punktu jauniem panākumiem, bet citam palīdzēja izprast un nospraust personīgus mērķus, uz kuriem tiekties.

Mēs meklējam tavu, tava drauga, skolotāja vai bērna unikālo "ZZ Čempionāts" stāstu. Un te ir mūsu pirmā varone.

Līna no Rīgas Igauņu pamatskolas ar savu komandu pirmo reizi pieteicās dalībai "ZZ Čempionātā" būdama ceturtās klases skolniece, taču tajā gadā viņiem nepaveicās. Tikai pateicoties skolotāju spītībai, skolnieces un viņas klasesbiedru velmei pārliecināties par saviem spēkiem un vēlreiz izmēģināt laimi, Rīgas Igauņu pamatskolas 5A klasei izdevās iekļūt ne vien pusfinālos, kas jau ir liels piedzīvojums, bet, uzvarot finālā 4.-5. klašu grupā, pat nonākt līdz Milānas Expo.

"Atceros, ka sākās liels lietus un bijām salijuši. Skolotājai toreiz teicu, ka vismaz tas paliks atmiņā. Arī klasesbiedrene jau gribēja doties prom, jo bijām pārliecināti, ka nekādu vietu nedabūsim," stāsta Igauņu pamatskolas nu jau 6A klases skolniece Līna.

"Pateicoties "ZZ Čempionātam" un visam procesam, ko Līna ar klasi ir izgājusi, viņi ir viens otru iepazinuši un tapuši par īstiem draugiem," stāsta Līnas mamma, Agnese.

Arī tu to vari!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!