Foto: AP/Scanpix

Gatavojoties Vasaras Olimpiskajām spēlēm Riodežioneiro, kā arī novērtējot Latvijas sportistu līdzšinējo sasniegumu kaldināšanā ieguldīto darbu, būvtehnikas nomas uzņēmums "Cramo Latvia" sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju uzsācis projektu Panākumu meistari. Tā ietvaros divu nedēļu laikā sporta līdzjutēji varēs iepazīties ar desmit izcilu Latvijas sporta treneru iedvesmojošajiem dzīvesstāstiem, atgādinot, ka ikviena sasnieguma pamatā ir ne tikai dabas dots talants, bet arī smags darbs un profesionāla komanda.

Projekta "Panākumu meistari" laikā sporta līdzjutēji varēs ne tikai izlasīt 10 stāstus par izciliem Latvijas sporta treneriem, bet arī iesaistīties iedvesmojošākā stāsta noteikšanā. Tieši lasītāji būs tie, kas balsojot noteiks, kurš treneris iegūs godalgu Panākumu meistars, kā arī būvtehnikas nomas uzņēmuma "Cramo Latvia" sarūpēto naudas balvu - 1000 eiro. Balsot par iedvesmojošāko stāstu lasītāji varēs portālā Delfi.lv no 12. līdz 22. maijam.

"Bieži vien, priecājoties par sasniegumiem dažādās dzīves jomās, mēdzam aizmirst, tos, kas palīdzējuši sasniegt augstās virsotnes. Lielākoties šīs uzvaras būtu neiespējamas, ja nāktos iztikt bez nepieciešamā tehniskā aprīkojuma vai vienmēr līdzās nebūtu kāds, kas iedvesmo, atbalsta un sniedz padomu. Treneri nenoliedzami ir panākumu meistari savā jomā, tomēr nereti viņi paliek sportistu izcīnīto uzvaru slavas ēnā. Tādēļ kopā ar Latvijas Olimpisko komiteju pirms šī gada nozīmīgākā pasaules sporta notikuma godināsim sporta trenerus, kuri ir patiesi meistari Latvijas sportistu panākumu kaldināšanā visaugstākajā līmenī," stāsta "Cramo Latvia" pārdošanas vadītājs Latvijā Aleksandrs Čukanovs.

Soļošana, šķēpmešana, vingrošana, svarcelšana – šie ir tikai daži no sporta veidiem, ar kuru treneriem tuvāk ļaus iepazīties projekta "Panākumu meistari" stāstu sērija.

"Latvijas sporta panākumi ir balstīti un to pamatu veido profesionāli treneri, kuri ar savu darbu un zināšanām kaldina savu audzēkņu panākumus", izsakās Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Aldons Vrubļevskis. "Vai tā būtu vieglatlētika, pludmales volejbols, cīņa, riteņbraukšana vai kāds cits no sporta veidiem, katrā no tiem Latvijā ir nozares profesionāļi – treneri. Viņu darbs ir nenovērtējams un brīžiem arī neredzams, jo sabiedrība ierauga tikai viņu trenēto sportistu panākumus, taču reālais un smagais darbs norisinās ārpus sacensību arēnu sienām. Domāju, ka lasītājiem būs patiess prieks iepazīties ar Latvijas sporta panākumu meistaru dzīvesstāstiem."

Par "Cramo Group"

"Cramo Group" ir starptautisks nomas pakalpojumu uzņēmums, kurš specializējies būvniecības tehnikas, instrumentu, pacēlāju un būvlaukuma aprīkojuma, kā arī moduļu telpu nomā. Uzņēmums ir viens no vadošajiem industrijas pakalpojumu sniedzējiem Eiropā. "Cramo Group" iznomā būvtehniku, būvniecības aprīkojumu un moduļu telpas celtniecības, ceļu būves, ražošanas un tirdzniecības uzņēmumiem, valsts un pašvaldību iestādēm, kā arī privātpersonām. Uzņēmumam ir vairāk nekā 320 klientu apkalpošanas centri 14 pasaules valstīs, tajos strādā vairāk nekā 2500 nozares speciālisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!