Foto: DELFI
Gatavojoties Vasaras Olimpiskajām spēlēm Riodežioneiro, kā arī novērtējot Latvijas sportistu līdzšinējo sasniegumu kaldināšanā ieguldīto darbu, būvtehnikas nomas uzņēmums "Cramo Latvia" sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju realizējis projektu "Panākumu meistari". Tā ietvaros divu nedēļu laikā sporta līdzjutēji varēja iepazīties ar desmit izcilu Latvijas sporta treneru iedvesmojošajiem dzīvesstāstiem, atgādinot, ka ikviena sasnieguma pamatā ir ne tikai dabas dots talants, bet arī smags darbs un profesionāla komanda.

Savukārt, no 12.maija līdz 22.maijam portālā DELFI notika lasītāju balsojums, kurā tika noteikts treneris, kurš saņems projekta "Panākumu meistari" godalgu un "Cramo Latvia" sagādāto naudas balvu 1000 eiro apmērā.

Balsojumā lielāko DELFI lasītāju balsu skaitu - 388 balsis saņēma un tajā uzvarējis ir vieglatlētikas treneris Edvīns Krūms.

"Tas, ko pats esmu mācījies, strādājot par treneri, un, ko mācu arī saviem audzēkņiem – paļaušanos uz cilvēkiem. Man patīk, ka varu uzticēties. Nevar tikt uz priekšu, ja viens otram neuzticas," pārliecināts treneris, kuram šajā ziņā ļoti paveicies, jo apkārt ir cilvēki, kas ir uz viena viļņa ar viņu. Vairāk par treneri Edvīnu Krūmu lasiet šeit.

Projektā "Panākumu meistari" varēja iepazīties un balsot par džudo treneri Oļegu Baskovu, šosejas riteņbraukšanas treneri Vitāliju Smirnovu un treneri šaušanā Vilni Celmiņu, kuri lasītāju balsojumā saņēma attiecīgi otro, trešo un ceturto lielāko balsu skaitu. Kā arī varat iepazīsties ar stāstiem par paukošanās treneri Mihailu Jefremenko, treneri svarcelšanā Eduardu Andruškēviču, treneri vingrošanā Igoru Vihrovu , kā arī vieglatlētikas treneriem - Māri Grīvu, Valentīnu Eiduku un Georgu Gutpelcu. Visus stāstus lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!