Foto: AP/Scanpix

Ne visai optimistisks pirms Londonas olimpisko spēļu basketbola turnīra pusfināla spēles pret ASV izlasi ir Argentīnas valstsvienības zvaigzne Emanuels Džinobili, kurš uzskata, ka viņa komandas izredzes uz uzvaru ir pavisam niecīgas - 5%.

"Domāju, ka mūsu izredzes uzvarēt ir 5%," ASV masu medijiem atklāja Džinobili. "Taču tas nenozīmē, ka mēs necīnīsimies, mēs cīnīsimies līdz galam."

"Mēs centīsimies pēc iespējas mazāk zaudēt bumbu, biežāk uzbrukt grozam, un neļausim amerikāņiem veikt ātrus izrāvienus rezultātā," spēles taktiskos zīmējumus ieskicēja basketbolists.

"Savukārt, ja Lebrons Džeimss un Kobe Braients noķers savu spēli un iemetīs 20 trīspunktniekus, tad apturēt viņus nebūs iespējams," beigās piebilst Džinobili.

Cits Argentīnas izlases basketbolists Luiss Skola piebilst, ka sasniegums jau ir komandas iekļūšana pusfinālā.

"Mēs trešo reizi esam Olimpiādes pusfinālā, kas ir liels panākums mūsu valstij," atzina sportists. "Es saprotu, ka mēs neesam vienīgie, kas to ir sasnieguši, taču šoreiz runa ir par Argentīnu."

"Šis pusfināls mums būs ļoti emocionāls," tā Skola. "Mēs kļūstam vecāki un saprotam, ka šī mums ir pēdējā Olimpiāde, tāpēc mēs centīsimies izmantot jebkuru iespēju uzvarēt."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!