"Viņš iet uz absolūtajiem PR rekordiem" – tā sarunu šova "eXi" jaunākajā epizodē portugāļu futbola zvaigznes Krištianu Ronaldu un "Manchester United" epopeju raksturoja bijušais Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs.

Gorkšs sarunā norāda, ka Pasaules kausā starmeši vērsti uz Ronaldu, nevis uz Portugāles izlasi, par kuru maz dzirdams. Bijušais izlases kapteinis ir pārliecināts, ka Ronaldu apzināti pirms Pasaules kausa Katarā spēris soli, sniedzot interviju un aizejot no slavenā angļu kluba.

"Viņš ir pirmais, kas sasniedzis pusmiljardu sekotāju sociālajos tīklos. Tas nozīmē, ka pārdošanas apjoms ir nenormāls. Tas, ka dod interviju nedēļu pirms čempionāta, nav sakritība. Tas, ka lauž līgumu čempionāta trešajā dienā, nav sakritība. Viņš iet uz absolūtajiem PR rekordiem. Tas iezīmē virzienu, kurā sports iet. Te būtu daudz ko mācīties no viņa," uzskata Gorkšs.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienu skatāms "TV4" kanālā, bet pēcāk arī portālā "Sportacentrs.com". Tajā bijušie sportisti (ceturtajā sezonā tie ir Kaspars Gorkšs, Jānis Blūms un Oļegs Sorokins) apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!