"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā svētdien, 30. septembrī, otro uzvaru divās spēlēs izcīnīja Latvijas vicečempioni "VEF Rīga", kas ar 95:56 sagrāva "TLU Kalev" komandu no Igaunijas.

Rīdzinieki vakar jaunās līgas pirmajā spēlē ar 102:68 sagrāva citu Igaunijas komandu Raplas "Avis Utilitas". Savukārt "TLU Kalev" vakar viesojās Jēkabpilī, kur ar 8 pieveica "Jēkabpils/SMScredit.lv" vienību.

"VEF Rīga" jau pirmajās minūtēs izvirzījās drošā vadībā un pārsvaru vairs neatdeva, svinot otro graujošo uzvaru divu dienu laikā.

Uzvarētājiem no pieteikumā ierakstītajiem basketbolistiem laukumā nedevās vien Artjoms Butjankovs, bet pārēji visi piedalījās mačā un visi guva punktus. Rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Artūrs Ausējs, 17 punktus guva Artis Ate, bet Andrejs Gražulis guva 16 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas.

"TLU Kalev" sastāvā labākais bija savulaik "VEF Rīga" rindās spēlējušais senegālietis Bamba Fals, kurš guva 16 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas.

"VEF Rīga" - "TLU Kalev" spēles pilns ieraksts

Citā spēlē Igaunijā "Liepāja" ar 82:99 (, 21:25, 18:28, 18:18) zaudēja Tallinas "Tal Tech". Liepājniekiem 33 punktus guva Džastins Džonsons, bet "TalTech" sastāvā pa 20 punktiem guva Levi Giese un Tomass Rādiks.

Portāls "Delfi" šogad piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Basketbola tiešraides portālā "Delfi" turpināsies 3. oktobrī pulksten , kad "Ventspils" savās mājās uzņems "Parnu Sadam" vienību. Savukārt "Valmiera/ViA" arī pulksten 19:00 savās mājās sāks dueli pret "Tartu Ulikool". Valmieras komandas spēles būs pieejama arī "Best4Sport" HD kanālā "Helio" interaktīvās televīzijas, Virszemes televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītājiem.

Kopumā oktobrī portāls "Delfi" piedāvās vismaz 16 spēļu tiešraides, bet vēl vairākus mačus basketbola līdzjutēji var vērot "Delfi.ee".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!