"Jēkabpils"/"SMScredit.lv" otrdien piedzīvoja smagu zaudējumu "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas regulārā čempionāta mačā, arī sezonas 11.spēli noslēdzot ar neveiksmi.

Jēkabpilieši viesos ar rezultātu 56:104 (10:25, 12:23, 16:31, 18:25) kapitulēja Igaunijas čempionei Tallinas "Kalev"/"Cramo", kas līdz ar uzvaru atgriezās kopvērtējuma līderpozīcijā.

Vienīgais no jēkabpiliešiem, kurš pārsniedza desmit punktu robežu bija Jurijs Aleksejevs, kura kontā bija 11 punkti.

Jēkabpils komanda pastiprinājusi sastāvu ar amerikāņu saspēles vadītāju Aliku Jozefu-Polēnu, kurš šajā duelī iemeta astoņus punktus.

Mājiniekiem ar 21 punktu rezultatīvākais bija Tanels Kurbass.

Jēkabpils komanda ir zaudējusi visās 11 spēlēs un ieņem pārliecinošu pēdējo vietu starp 15 vienībām.

Latvijas-Igaunijas līgas kopvērtējuma vadībā ar 11 uzvarām 12 mačos ir Tallinas "Kalev"/"Cramo", bet otrajā vietā ar tādu pašu bilanci seko "Ventspils", kas talliniešiem piekāpās savstarpējā duelī. Trešā ar deviņām uzvarām desmit mačos ir "VEF Rīga", bet ceturtā ar deviņiem panākumiem 12 cīņās ir "Ogre". Pirmajam četriniekam tikmēr ar septiņiem panākumiem 12 mačos seko Tallinas komandas "Kalev"/TLU un "TalTech", septītā ar sešām uzvarām 11 cīņās ir "Tartu Universitāte", bet pirmo astotnieku ar septiņām uzvarām 13 dueļos noslēdz "Betsafe"/"Jūrmala".

Aiz pirmā astotnieka ar piecām uzvarām 12 spēlēs ir Raplas "Avis Utilitas", tālāk ar pieciem panākumiem 13 cīņās seko Pērnavas "Sadam" basketbolisti. Pie trim uzvarām desmit spēlēs tikusi "Latvijas Universitāte", kamēr tikpat panākumu 11 cīņās ir "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" komandai, tai atrodoties 12.vietā. Tālāk ar divām uzvarām 11 dueļos ir "Valga-Valka"/"Maks&Moorits", kam ar tikpat panākumiem 12 mačos seko "Liepāja". Savukārt tabulu ar zaudējumiem visās 11 spēlēs noslēdz "Jēkabpils"/"SMScredit.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!