Foto: Publicitātes foto
"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas "Final Four" turnīrs notiks 5. un 6. aprīlim Tallinā, "Saku Suurhall". Lai gan četras labākās komandas noskaidrosies tikai marta beigās, jau sākusies biļešu tirdzniecība uz sezonas izšķirošajiem notikumiem – pusfināla un fināla spēlēm.

Latvijas Basketbola līgu direktors Edgars Bērziņš ir pārliecināts, ka intriga saasināsies ceturtdaļfināla sērijās, kas notiks marta pēdējās nedēļās. "Final 4 formāts ir piemērots, lai veidotos intriga – komandai vajadzīga tikai viena uzvara, lai sasniegtu finālu. Ceru, ka pirmā apvienotā turnīra galvenā trofeja ceļos uz Latviju!"

"OLYBET" BASKETBOLA LĪGAS "FINAL FOUR" BIĻETES IESPĒJAMS IEGĀDĀTIES ŠEIT

Igaunijas Basketbola savienības ģenerālsekretārs Keio Kuhi uzskata, ka Final 4 turnīra rīkošana Tallinā ir lielisks notikums Igaunijas basketbola faniem, taču arī liels izaicinājums organizatoriem.

"Protams, esam priecīgi, ka pirmais apvienotās līgas finālturnīrs norisināsies Tallinā. Sadarbībā ar Latvijas Basketbola savienību, basketbola klubu "Kalev/Cramo" un "Ekspress Media" vēlamies radīt neaizmirstamu jaunās līgas pirmās sezonas kulmināciju. Gaidāmi ļoti interesanti basketbola dueļi, kā arī dažādas izklaides skatītājiem. Igaunijas faniem ir liela atbildība, lai palīdzētu pirmo trofeju noturēt Igaunijā."

"OlyBet" Latvijas – Igaunijas līgas pamatturnīra astoņas labākās komandas kvalificējas izslēgšanas turnīram. Ceturtdaļfināla sēriju (1.-8., 2.-7., 3.-6., 4.-5.) spēles paredzētas 27. un 30. martā, uzvarētājus noskaidros divu spēļu summā (pirmā pie komandas, kas pamatturnīrā ierindojusies zemākā vietā). Sēriju uzvarētāji spēlēs Final 4 turnīrā, kas notiks 5. un 6. aprīlī. Piektdien, 5. aprīlī, notiks pusfināla spēles, sestdien, 6. aprīlī, cīņas par 3. vietu un finālspēle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!