"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēlē sestdien, 12. janvārī, Latvijas čempioni "Ventspils" savās mājās uzņem abu valstu robežpilsētas komandu "Valga-Valka/Maks&Moorits".

Spēles sākums pulksten .

Pirms spēles: BK "Ventspils" (15-1) – "Valga/Valka" (3-11)

Pirmā apļa spēlē ventspilnieki izbraukumā uzvarēja ar 82:65.

Latvijas čempioni OlyBet Latvijas – Igaunijas līgas turnīrā uzvarējuši jau 15 spēlēs pēc kārtas un kļuvuši par vienīgajiem līderiem. Labākā statistika līdz šim bijusi Rihardam Lomažam (13,6 punkti), Ronaldam Zaķim (13), Džonatanam Arledžam (11,8+6,1 atl.), Aronam Džonsonam (11,3+6,4 piespēles).

"Valga/Valka" vienība Veco gadu pabeidza ar uzvaru Jēkabpilī, bet Jauno gadu sākusi ar zaudējumu Raplas vienībai (70:85). Starp komandas līderiem ir arī Guntis Sīpoliņš – 10,3 punkti un 7,9 bumbas.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides turpināsies trešdien, 16. janvārī, ar divām translācijām - "Tartu Ulikool" uzņems Latvijas vicečempionus "VEF Rīga", bet "Jēkabpils/SMScredit.lv" savā laukumā tiksies ar "Betsafe/Jūrmala".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!