Latvijas basketbola izlasei līdz šim Pasaules kausa izcīņā pret visām komandām izdevies atrast kaut kādas zāles, kas palīdzēja izcīnīt četras uzvaras piecās spēlēs, un treneru korpuss ieguldījis pietiekami smagu darbu, lai vājās vietas atrastu arī pret Vāciju, stāstīja valstsvienības treneris Artūrs Visockis-Rubenis. Viens no izlases spožākajiem spēlētājiem Artūrs Žagars stāstīja, ka komanda gatavojas uz savu spēli un domā par to, kā apturēt pretinieku tālmetienus.

Latvijas basketbola izlase trešdien aizvadīs Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēli pret Vāciju, maču aizvadot pulksten 11.45.

"Vācijas izlase ar savu izmēru un meistarību ir pārāka par to pašu Brazīliju. Protams, Deniss Šrēders ir komandas līderis, bet tajā pašā laikā viņam bijušas spēles, kurās viņš spriedzi neiztur. Mums jārada tādi apstākļi, lai emocionāli viņš justos ne pārāk stabili," stāstīja treneris Visockis-Rubenis.

"Vācijas izlase pēdējās trīs spēlēs tālmetienus met ar vairāk nekā 50% precizitāti. Cerams, ka pret mums trīspunktu metiena procents viņiem kritīsies, jo grūti to noturēt tik augstu tik daudz spēļu. Tā arī nav veiksme, tā ir meistarība, bet cerams, ka mums izdosies "nolauzt" to. Vēl viena lieta ir neļaut Denisam Šrēderam sajust to spēli tik labi," teica Žagars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!