Foto: F64
Hokeja līdzjutēji biļetes uz Latvijas izlases spēlēm pasaules čempionātā (PČ) pirmajā grupu turnīrā pret Somijas un Dānijas izlasēm var iegādāties arī Latvijā, informēja ceļojumu aģentūra "Travel Art", kas organizē hokeja līdzjutēju braucienu uz čempionātu Slovākijā.

Biļetes "Travel Art" birojā uz minētajām spēlēm 2. un 4.maijā iespējams iegādāties par nomināla cenu, piemaksājot tikai sūtīšanas izdevumus un pakalpojumu maksu aptuveni četru latu apmērā.

Joprojām problēmas ar biļešu iegādi ir uz Latvijas izlases pirmo spēli pret Čehiju, kuras par nominālvērtību nopirkt nevar. Jau ziņots, ka biļetes uz šo spēli melnajā tirgū nopērkamas pat vairāk nekā ar 200 procentu lielu uzcenojumu, turklāt parādījusies informācija, ka pie spekulantiem iespējams nopirkt arī biļešu viltojumus.

Biļetes uz spēlēm pret Somiju un Dāniju nopērkamas arī oficiālajā biļešu tirdzniecības portālā www.ticketportal.sk, taču jārēķinās, ka, veicot pirkumu pašlaik, biļetes līdz izbraukšanai uz čempionātu var nepagūt nosūtīt uz Latviju.

Uz PČ spēlēm Bratislavā tiek piedāvātas divu kategoriju biļetes - par 40 un 55 eiro, kam klāt nāk triju procentu komisijas maksa un nodokļi. Tiek pārdotas tikai sēdvietas, jo stāvvietu Bratislavas "Orange" hallē nav.

"Travel Art" valdes priekšsēdētāja Inese Krūmiņa prognozēja, ka uz Slovākiju varētu doties aptuveni divarpus tūkstoši līdzjutēju no Latvijas. Ceļojumu aģentūra joprojām arī tiem, kas vēl nav izšķīrušies par braukšanu vai palikšanu mājās, piedāvā tikt gan pie naktsmītnēm, gan transporta pakalpojumiem, gan biļetēm.

Pasaules čempionāts Slovākijā norisināsies no 29.aprīļa līdz 15.maijam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!