Foto: Reuters/Scanpix
Viens no potenciālajiem Slovākijas izlases līderiem Marians Hosa solīja komandas spēku parādīt spēlē pret Krievijas hokejistiem, kad otrdien abas komandas savstarpējā cīņā noslēgs pirmās kārtas grupu turnīru pasaules čempionātā.

Lai gan iespēja spēlēt otrajā grupu kārtā jau ir garantēta gan Krievijai, gan Slovākijai, savstarpējās spēles iznākums būtiski ietekmēs komandu izredzes uz vietu ceturtdaļfinālā.

"Mūs gaida ļoti svarīga spēle," teica Hosa. "Krievijai ir daudz individuāli spēcīgu spēlētāju, kas var izšķirt spēles iznākumu. Tādēļ mums ļoti uzmanīgi jāspēlē aizsardzībā. Nedrīkstam pieļaut kļūdas, jo pretinieks mūs tad sodīs," viņš uzsvēra.

Hosa šaubās, vai Krievijas nepārliecinošais sniegums līdzšinējās divās spēlēs ir slovākiem laba ziņa, jo pretinieks noteikti spēs koncentrēties izšķirošai cīņai. Hosa stāstīja, ka slovākiem jāaizmirst zaudējums iepriekšējā cīņā pret Vāciju un pret krieviem jāparāda sava labākā spēle.

Krievijas un Slovākijas valstsvienību cīņā noskaidrosies, kura komanda grupas turnīru noslēgs 2.vietā, bet kura būs trešā. Pirmā vieta A grupā jau ir garantēta Vācijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!