Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Piektdien, 22.aprīlī, no pl. 10.00 sāksies U-19 pasaules basketbola čempionāta biļešu tirdzniecība LMT klientiem, bet pēc četrām dienām biļetes būs pieejamas brīvā tirdzniecībā.

LMT klienti varēs iegādāties biļetes biļetes uz visām Latvijas un citu valstu spēcīgāko izlašu pirmās kārtas spēlēm.

Sākot no 22. aprīļa plkst. 10:00 LMT klienti, atverot savā telefonā interneta lapas basketbola sadaļu, varēs pieteikties īpašam kodam, kas no 22.-25. aprīlim dos tiesības iegādāties biļeti uz 1. kārtas spēlēm.

Ar vienu kodu būs iespējams iegādāties divas biļetes, no viena numura varēs pieteikt trīs kodus. Dienas biļetes uz pasaules čempionāta spēlēm maksās, sākot no 3 latiem.

Ņemot vērā ierobežoto vietu skaitu Latvijas sporta hallēs, čempionāta rīkotāji aicina savlaicīgi iegādāties biļetes uz pirmās kārtas spēlēm.

Latvijas valstsvienība no 30. jūnija līdz 2. jūlijam spēlēs Valmierā, ASV un Lietuva sacentīsies Liepājā. Biļetes uz visām spēlēm pārdošanā būs pieejamas no 26. aprīļa plkst. 10:00.

FIBA U-19 pasaules čempionāts basketbolā vīriešiem notiek 10. reizi un ir 2011. gada ievērojamākais Starptautiskās basketbola federācijas (FIBA) rīkotais pasākums. Turnīrā var piedalīties 1992. gadā dzimuši un jaunāki spēlētāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!