Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas hokeja izlases sastāvā pārbaudes spēlēs pret Austriju iekļauti Arvīds Reķis, Ģirts Ankipāns un Aleksandrs Ņiživijs, kuri nepiedalījās pirmajos pārbaudes mačos, informē Latvijas Hokeja federācija.

Latvijas hokeja izlase pirmdien aizvadīja pēdējo treniņu pirms došanās uz Austriju, un pēc nodarbības Latvijas izlases vecākais treneris Oļegs Znaroks nosaucis tos 25 hokejistus, kuri rīt dosies uz Austriju.

Uz Austriju nedosies Edgars Lūsiņš, kurš iepriekšējā spēlē pret Somijas valstsvienību savainoja cirksni un viņa dalība izlases sagatavošanās posmā šobrīd ir uz jautājuma zīmes. Tāpat ar komandu nav Sergejs Pečura un Māris Jass, kuriem pēc iepriekšējās spēles gūtajiem savainojumiem otrdien tiks veikta magnētiskā rezonanse. Mājas paliks arī Oskars Cibuļskis, Raimonds Vilkoits, Lauris Dārziņš un Mārtiņš Karsums, bet komandā ir iekļauti Arvīds Reķis, Ģirts Ankipāns un Aleksands Ņiživijs.

Latvijas hokeja izlase ar Austriju pārbaudes spēles aizvadīs trešdien un ceturtdien. Latvijas izlasei tā būs priekšpēdējā pārbaude pirms pasaules čempionāta, kas 29.aprīlī sāksies Slovākijā. 25. un 26.aprīlī Latvijas hokejisti "Arēnā Rīga" tiksies ar Norvēģijas valstsvienību, un šajās spēlēs Latvijas izlasei jau vajadzētu spēlēt optimālajā sastāvā.

2011.gada pasaules čempionātā priekšsacīkstēs Latvija spēlēs pret Čehiju (30.aprīlī), Somiju (2.maijā) un Dāniju (4.maijā).

Latvijas izlases sastāvs spēlēm pret Austriju:

vārtsargi: Edgars Masaļskis, Māris Jučers;

aizsargi: Georgijs Pujacs, Kristaps Sotnieks, Krišjānis Redlihs, Jēkabs Rēdlihs, Jānis Andersons, Mārtiņš Jakovļevs, Alberts Iliško, Arvīds Reķis;

uzbrucēji: Aleksejs Širokovs, Roberts Bukarts, Andris Džeriņš, Gints Meija, Mārtiņš Cipulis, Ģirts Ankipāns, Ronalds Ķēniņš, Kaspars Saulietis, Armands Bērziņš, Roberts Jekimovs, Vitālijs Pavlovs, Miķelis Rēdlihs, Juris Štāls, Kristiāns Pelšs, Aleksandrs Ņiživijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!