Futbola komentētājs Ilvars Koscinkevičs spēlēm gatavojas trīs līdz četras stundas, bet savulaik šis process pat prasījis astoņas stundas, televīzijas raidījumā "Hattrick ar Puči" atklāja žurnālists.

Pirmdien pie Armanda Pučes viesos viens no zinošākajiem futbola prātiem Latvijā – TV komentētājs, futbola treneris, spēlētājs un jaunās iekštelpu futbola halles "Playoff Arena" vadītājs Ilvars Koscinkevičs.

Viņš pavērs priekškaru uz komentētāja darba aizkulisēm, klāstīs, kādēļ laikā, kad strādāja Latvijas Futbola federācijā (LFF), tā prezentēja jauno Vilka konceptu, kā arī skaidros, vai Kazakevičs ir labs treneris Latvijas valstsvienībai.

"Hattrick" ķermeņa eksperte Agneta Liepājniece stāstīs, kas kopīgs pasaulslavenajam futbolistam Ronaldo ar ikvienu biroja darbinieku, bet Armands Puče, kā vienmēr, tieši un atklāti izteiksies par jaunākajām aktualitātēm Latvijas sportā.

Plašāka saruna ar Koscinkeviču raidījuma "Hattrick ar Puči" jaunākajā epizodē būs skatāma pirmdien, 12.oktobrī, pulksten 21.00 TV kanālā "Best4SportTV" un "Hattrick" "YouTube" kanālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!