Foto: Publicitātes foto
Trešdien, 6. februārī pulksten 21:00, pie kanāla 360TV skatītājiem ar jaunu sezonu atgriežas sporta "gardēžu" iecienītais raidījums "Hattrick ar Puči". Šosezon tajā vēl nozīmīgāku lomu uzņemsies Latvijas sporta žurnālistikas leģenda, daudzu grāmatu autors Armands Puče, ik trešdienas vakaru skatītājiem solot spožas intervijas ar aktuālākajām sporta personībām, trāpīgus komentārus un drosmīgus viedokļus par notikumiem gan sporta laukumā, gan ārpus tā, kā arī skaļāko skandālu analīzi un patiešām neaizmirstamu izklaidi.

Lai pavērtu priekškaru uz patiesību, izskaidrotu neskaidro un atklātu nezināmo par Latvijas sporta aizkulisēm, Armandam ik nedēļu talkā nāks kāds no Latvija sporta žurnālistikas izcilniekiem vai Latvijas sporta leģendārākās personības. Skatītājus gada tikšanās gan ar pazīstamo hokeja žurnālistu Jāni Matuli, pašmāju futbola leģendu Māri Verpakovski, basketbolistu Kasparu Kambalu, gan Latvijas U-18 hokeja izlases galveno treneri Oļegu Sorokinu un citiem sporta ekspertiem.

Tāpat šajā raidījuma sezonā skatītājus priecēs ne tikai jauns studijas iekārtojums, bet arī jaunas sejas – daudzsološais YouTuberis Armands Jaunzems ar sev raksturīgo humoru skaidros, kas cilvēkiem šobrīd sporta jomā ir aktuāls, - kādas ir jaunākās tendences, kā arī asprātīgās reportāžās ziņos par notikumiem sporta sabiedrībā un līdzjutēju dzīvē. Savukārt topošā fizioterapeite un "Instagram" personība Agneta Liepājniece ik nedēļu studijā apskatīs aktuālāko un interesantāko sporta inventārā, digitālās pasaules piedāvājumā, kā arī, ar sociālo tīklu starpniecību, ielūkosies sportistu privātajā dzīvē. Laiku pa laikam viņa talkā ņems arī savu ikdienas darba palīglīdzekli – masāžas galdu, lai no sportistiem izvilinātu to, ko viņi citur nav atklājuši.

Nekur nepazudīs arī stiprinieks un improvizators Raivis Vidzis, kurš turpinās uz savas ādas izmēģināt interesantākos un neparastākos sporta veidus, lai iejustos sportistu ādā un saprastu kādas iemaņas nepieciešamas Latvijas vadošajiem atlētiem. Savukārt Valdis Valters šosezon vairāk rosīsies pats savā raidījumā "Ģenerāļa stūrmaņi", kas ik trešdienu kanālā 360TV skatāms uzreiz pēc "Hattrick" un iztaujās spožākās pašmāju sporta leģendas.

"Jaunais gads ir iezīmējis jaunus pagriezienus "Hattrick" dzīvē, kad palīgos esam aicinājuši jaunus un jaudīgus spēkus. No sarunām atpūtas krēslos līdz masāžas galdam - meklēsim īpašos pašmāju sporta punktus, cīpslas un kaulus. Netrūks arī "Hattrick" kokteiļa tik būtiskā sastāvdaļa - smaids ar intrigas aromātu." Aizraujošus pārsteigumus raidījuma jaunajā sezonā skatītājiem sola tā vadītājs Armands Puče. "Hattrick ar Puči" – skats uz sportu kā nekur citur, kas apvienots ar kvalitatīvu sporta notikumu analīzi, jaudīgām sarunām un aizrautīgu izklaidi – jaunā sezona jau no 6. februāra trešdienās, plkst. 21:00, televīzijas kanālā 360TV!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!