Foto: F64

"Hattrick ar Puči" studijā kanālā "360TV" trešdien Latvijas hokeja izlases meistarību analizēs tās bijušais kapteinis Herberts Vasiļjevs, kuram šajā čempionātā bijusi lieliska iespēja uz visu skatīties no malas, esot TV komentētāja statusā.

Vasiļjevs analizēs, kā vērtējams Latvijas izlases sniegums un kā izskatāmies uz pasaules labāko spēlētāju fona.

Uzdod savu jautājumu Herbertam Vasiļjevam, un interesantākie izskanēs "Hattrick ar Puči" ēterā trešdien, plkst. 21:00, kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Tāpat raidījumā Aigars Nords atklās, kādas ir sajūtas, iekļūstot pasaules ekskluzīvākajā maratonu klubiņā, bet "VEF Rīga" kapteinis Mareks Mejeris atgādinās, ka nupat noslēgusies arī kārtējā LBL sezona, kurā VEF revanšējās "Ventspilij" par zaudējumu Igaunijas-Latvijas basketbola līgā. Tikmēr Raivis Vidzis ielūkosies bodībildinga aizkulisēs, "Hattrick" spiegs Bratislavā Armands Jaunzems atklās hokejistu un fanu ikdienu, bet Agneta Liepājniece skaidros hokejistu izturības noslēpumus.

"Hattrick ar Puči" jaunākā epizode tiešraidē jau trešdien, 21:00, "Helio" interaktīvās televīzijas kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!