Ziemeļitālijas pilsētiņā Vipiteno esošajai "Weihenstephan Arena" hokeja hallei trešdienas rītā smagas snigšanas dēļ ielūzis jumts, ziņo arēnā spēlējošā Alpu hokeja līgas komanda "Wipptal Broncos" un medijs "Rai News".

Negadījumā neviens nav cietis, bet šobrīd atbildīgās personās izmeklē, cik liels posts nodarīts ēkai, klubs raksta sociālajā vietnē "Facebook".

Ledus hallē regulāri trenējas un spēlē vietējā "Broncos" vienība, bet Covid-19 pandēmijas dēļ tā bijusi slēgta citiem apmeklētājiem, raksta medijs "Rai News".

Dienvidtirolē ugunsdzēsēji jau vairākas dienas izpalīdz vietējiem iedzīvotājiem no ēku jumtiem notīrīt vērā ņemamo sniega kārtu. Visticamāk, tieši tā vainojama arī halles jumta iebrukšanā, kas noticis ap pulksten 07.00, uzsver medijs.

"Weihenstephan Arena" tika atvērta 1983. gadā, un tā varēja pulcēt 1700 skatītāju. Savukārt Vipiteno pilsētā bāzētais "Broncos" klubs izveidots 1948. gadā un šobrīd spēlē gan Alpu hokeja līgā, gan Itālijas augstākajā čempionātā.

Itālijas komandā savulaik pa vienai sezonai aizvadījuši arī Latvijas izlases hokejisti Agris Saviels, Maksims Širokovs un Oļegs Sorokins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!