Foto: Imago Sport/Scanpix/LETA

Brazīlijas futbola izlases aizsargs Dani Alvešs, kurš šobrīd Barselonā atrodas ieslodzījumā, jo apsūdzēts sievietes izvarošanā, uzsācis badastreiku, vēsta spāņu TV kanāls "Cuatro".

Alvešs tika apcietināts 20. janvārī, jo pagājušā gada nogalē viņš ballītes laikā naktskluba tualetē esot veicis seksuāla rakstura uzbrukumu kādai 23 gadus vecai sievietei un viņu izvarojis. Brazīlietis nodarītajā nav atzinies, taču vairākkārt mainījis sava stāsta detaļas, taču policija esot atradusi viņa spermu paraugos, kas iegūti no cietušās sievietes maksts, apģērba, tualetes grīdas. Tāpat tur tika atrasti citi pierādījumi.

Futbolistu arestēja bez iespējām vēlāk samaksāt drošības naudu, tāpēc nu viņš jau divus mēnešus atrodas cietumā Barselonā.

Tiek vēstīts, ka šķiršanos pieprasījusi Alveša sieva, modele Hoana Sansa, turklāt lielo pārdzīvojumu dēļ brazīlietis cietumā sācis badasreiku. Abi apprecējās 2017. gadā.

Tiesa, tikmēr medijs "Marca" ziņo, ka Alvešs cenšas sarast ar dzīvi cietumā un starp cietumniekiem organizē futbola mačus. Īpaši labas attiecības futbolistam esot ar cietumniekiem no Dienvidamerikas, kuri 39 gadus veco brazīlieti raksturo kā vienkāršu un piezemētu cilvēku.

Karjeras laikā Alvešs pārstāvējis tādus slavenus klubus kā "Barcelona", Turīnas "Juventus", Parīzes "Saint-Germain", trīs reizes triumfējot UEFA Čempionu līgā. Viņa kontā arī 126 mači Brazīlijas izlasē un astoņi gūti vārti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!