Jau kādu laiku Latvijas sporta sabiedrībā mēļo, ka Latvijas tenisa zvaigzne Jeļena Ostapenko tiekoties ar Latvijas izlases futbolistu Artūru Karašausku. Šonedēļ Jūrmalā risinās WTA turnīrs "Baltic Open", kur abi sportisti manīti kopā.

"Baltic Open" turnīrs Jūrmalā sākās pirmdien, bet abām Latvijas labākajām tenisistēm Anastasijai Sevastovai un Ostapenko pirmās spēles paredzētas otrdien. Pirmdien abas tenisistes aizvadīja treniņus Jūrmalas tenisa kortos, un Ostapenko treniņa noslēgumā kortā uz soliņa manīts Latvijas čempionvienības "Riga FC" un Latvijas valstsvienības uzbrucējs Karašausks. Pēc nodarbības Karašausks palīdzēja tenisistei arī nest tenisa somu.

Preses konferencē Ostapenko pieklājīgi atteicās izpaust, vai abi ir pāris. "Tā ir mana privātā dzīve un personīga lieta, tāpēc to paturēšu pie sevis," atbildēja 22 gadus vecā Ostapenko.

Par Ostapenko un Karašauska attiecībām mēļo jau kādu laiku. Neoficiāli zināms, ka Karašausks bija aizbraucis uz Vimbldonas tenisa čempionātu, bet Ostapenko manīta gan Latvijas izlases, gan "Riga FC" spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!