Foto: AFP/Scanpix/LETA
Maiami policija pirmdien aizturēja un vēlāk atbrīvoja skandalozo MMA cīkstoni Konoru Makgregoru, kurš kādam uzmācīgam fanam atņēmis telefonu un to iznīcinājis, vēsta Ziemeļamerikas masu mediji.

Incidents noticis pie kāda prestiža Maiami naktskluba ap pieciem naktī, kad Makgregors devies mājup. Kāds no faniem ar savu mobilo telefonu ļoti uzmācīgi esot fotografējis, nokaitinot Makgregoru. Cīkstonis izrāvis līdzjutējam telefonu, to nometis zemē, vairākas reizes uzkāpis tam virsū, bet pēc tam paņēmis telefonu un devies prom.

Kā norāda policija, notikušais ir fiksēts novērošanas kamerās. Makgregoram izvirzītas apsūdzības "ļaunprātīgā, bruņotā laupīšanā un kriminālā noziegumā".

Makgregora advokāts Samjuels Rabins izplatījis īsu paziņojumu, uzsverot, ka viņa klients iesaistīts mazā incidentā ar kādu mobilo telefonu, pēc kā Makgregors zvanījis saviem aizstāvjiem. Pēc aizturēšanas un neilgas uzturēšanās Maiami policijas iecirknī Makgregors atbrīvots pret 12 500 ASV dolāru lielu drošības naudu.

Makgregoram šis ir otrais arests nepilna gada laikā. Pērnā gada aprīlī Makregors uzbruka autobusam, kurā atradās cīņas šova dalībnieki, un tika arestēts. Par šo nodarījumu viņam sākotnēji draudēja septiņi gadi cietumā un deportācija no ASV bez tiesībām atgriezties, bet Makgregora advokāti panāca, lai apsūdzība tiek mainīta uz "sīko huligānismu". Par šo pārkāpumu Makgregoram piesprieda naudas sodu un piecas diennaktis sabiedriski derīgā darba.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!