Foto: LETA
Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēlējošā Zemgus Girgensona vienaudzis Rihards Marenis tikai šogad debitēja pasaules čempionātā Latvijas izlases rindās.

Viņš līdzjutējiem atmiņā šajā sezonā palicis ne vien ar pāris lieliskiem vārtiem, bet arī kā izlases skaļākais motivātors pirms spēlēm. Tāpat viņa uzvārds šajā pavasarī tika ierauts spēlētāju pārejas skandālā pirms izšķirošajām finālcīņām Latvijas čempionātā, kā rezultātā pat tika mainīts oficiālais pāreju nolikums. Kas ir šis enerģiskais hokejists ar Amerikas izglītības diplomu kabatā - to uzzināsiet spraigā sarunā ar Armandu Puči jau rītvakar, "Hattrick ar Puči" studijā kanālā 360TV!

Uzdod arī Tu savu jautājumu Rihardam Marenim, ierakstot to komentārā pie ziņas, - un saņem atbildes šīs sezonas pēdējā raidījumā "Hattrick ar Puči" trešdien, pulksten 21:00, "Helio" interaktīvās televīzijas kanālā 360TV un lietotnē "Shortcut"!

Tāpat raidījumā iepazīsiet arī Latvijas Volejbola izlases jauno ieguvumu Markusu Cielavu, kurš par sportistu izaudzis Somijā, bet nu pieņēmis Latvijas "volejbola pilsonību". Tikmēr Maira Brieža bijušais treneris Sandis Kleins atklās savu vērtējumu par skandalozo Brieža uzvaru pār poli Glovacki, bet Armands Jaunzems viesosies Latvijas basketbola sieviešu izlasē un atklās tās ikdienu. Agneta Liepājniece, gaidot Jāņus, stāstīs par sportu un alkoholu, bet Raivi Vidzi uz Ozo Golfa laukumu aicinās pats Armands Puče. "Hattrick ar Puči" sezonas noslēgums jau trešdienas, 19. jūnija, vakarā pulksten 21:00 "Helio" interaktīvās televīzijas kanālā 360TV un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!