Foto: AFP/Scanpix/LETA
Bokseris Floids Meivezers un cīkstonis Konors Makgregors pēc sestdien notikušā ievērojamā boksa mača pamatīgi uzdzīvoja Lasvegasas nakts klubos, vēsta "bleacherreport.com".

Jau vēstīts, ka tā sauktajā boksa "Naudas cīņā" sestdien Meivezers desmitajā raundā ar tehnisko nokautu uzveica jauktās cīņu mākslas zvaigzni Makgregoru, kuram tā bija debija profesionālajā boksā.

Pēc cīņas Meivezers devās uz sev piederošo striptīza klubu, kur divas stundas varēja pamatīgi uzdzīvot, bet tad viņam bija jātiek galā ar policiju, kas ieradās, lai savaldītu cilvēku pūli pie kluba.

Savukārt Makgregors devās uz citu naktsklubu, kur viņš teica uzrunu saviem faniem, kuru tur bija ne mazums. "Cīņas iznākums nebija tāds, kādu vēlējāmies, bet mēs varam uzdzīvot tā, it kā mēs būtu uzvarējuši," teica Makgregors.

Meivezers šajā cīņā sev esot garantējis 100 miljonus dolāru lielus ienākumus, bet Makgregora garantētie ienākumi esot 30 miljoni. Tomēr abu sportistu ienākumi vēl būtiski pieaugs, kad sadalīti visi televīzijas un reklāmu ienākumi. Tiek ziņots, ka Meivezers varētu tikt pie 200 miljoniem, bet Makgregors – pie 100 miljoniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!