Foto: AFP/Scanpix

Pasaules sieviešu tenisa līdere Serēna Viljamsa Ņujorkas modes nedēļā prezentējusi savu apģērbu kolekciju.

Apģērbu līnijas "Serena Williams Signature Statement" jaunākajā kolekcijā bija 23 tērpi, kas nopērkami internetā. Kolekcijā dominēja tādas tendences kā bārkstis, āda un zamšāda, kā arī asimetriski piegriezumi. Apģērbi ieturēti melnā, baltā, pelēkā, brūnā un bēšā krāsā. Legingi no kompānijai HSN veidotās kolekcijas maksā 29,90 ASV dolārus (26,40 eiro). Dārgākais apģērba gabals kolekcijā ir mākslīgās kažokādas jaka, kas maksā 129,90 dolārus (114,75 eiro).

Pēc skates Viljamsa iznāca sveikt skates apmeklētājus, tērpusies melnā.

Pirmajā rindā sēdēja žurnāla "Vogue" ASV izdevuma galvenā redaktore Anna Vintūra, kā arī kanādiešu dziedātājs Dreiks, par kura attiecībām ar Viljamsu jau pirms skates tika baumots dzeltenajā presē. Baumas pastiprinājās, kad Dreiks aizkulisēs noskūpstīja Viljamsas roku. Turklāt Viljamsa izmantoja Dreika dziesmas kā skates muzikālo pavadījumu. Skati apmeklēja arī Viljamsas kolēģe no tenisa pasaules Karolīna Vozņacki.

"Visu savu dzīvi esmu gribējusi pārkāpt robežas," sacīja Viljamsa. Viņa norādīja, ka kolekcijas piedāvāšana HSN mājaslapā ļaujot viņai "tiešā veidā komunicēt ar faniem".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!