Sestdien Losandželosā risināsies boksa smagsvaru duelis starp britu Taisonu Fjūriju un Deonteju Vailderu, bet tradicionālā preses konference ar abu sportistu dalību izvērtās par kārtējo "boksa izrādīšanos".

Žurnālistu un interesentu pārpildītā telpā pēc sākotnējām runām preses konference pārvērtās par haosu. Pozēšana fotogrāfiem beidzās ar grūstīšanos, bet abu bokseru pārstāvjiem nācās savaldīt sportistus, lai nesarīkotu kautiņu vēl pirms cīņas.

Preses konferencē Fjūrijs – kā boksā pieēmts – agresīvā tonī pavēstīja, ka savā dzimtenē mazpazīstamais Vailders kļūs zināms kā vīrs, kuru nokautējis Fjūrijs. "Šis pļāpa nav nekāds ģēnijs, bet gan izdomājums – viltojums un krāpnieks. Skatoties uz viņu, nevaru saskatīt slikto vīru, redzu tikai kaut kādu simulantu."

Vailders atbildes gājienā starp dažādiem pārmetumiem norādīja, ka brits savu slavu guvis kaut kādā "mazā valstiņā".

Pēc tā abi bokseri piecēlās kājās un pozēja fotogrāfiem, skatoties acīs. Tajā brīdī Vailders turpināja veltīt pārmetumus britu bokserim, kurš to uztvēra ironiski, pieliekot te vienu, te otri ausi pie pretinieka. Pēc brīža bokseri jau sāka grūstīšanos, ko spēja izbeigt vienu sportistu komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!