Bijusī basketbola zvaigzne Kaspars Kambala sporta sarunu šovā "eXi" uzsvēra, ka profesionāli sportisti raduši dzīvi pavadīt ar pastāvīgu komandantstundu, kurai varēs pierast arī pārējā sabiedrība Covid-19 pandēmijas laikā.

"Kad mēs spēlējām augstākā līmeņa klubos, komandantstunda bija visu laiku," atceras bijušais Latvijas izlases centra pozīcijas spēlētājs. "No rīta pamodies, paēd brokastis, treniņš, atnāc mājās, paguli, paēd, treniņš, aizej mājās, ej gulēt. Un tā tas turpinās! Tikai vienā vietā treniņu nomaina spēle."

"Cilvēki jautā, kāpēc kāds atlēts redzams kaut kur ārā naktī. Viņš taču arī cilvēks. Viņam visu laiku ir komandantstunda. Tā kā padzīvosiet ar komandantstundu, pēc četrām dienām pateiksiet, kā jūtaties. Sāksiet saprast mūs, atlētus," uzsver Kambala.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru, pulksten 21.15 skatāms "Sportacentrs.com TV" kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā "Sportacentrs.com". Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu. "eXi" otrās sezonas sastāvs: bijušais Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis, bijušais basketbolists Kaspars Kambala un futbolists ar raibu spēlētāja karjeru – Renārs Rode.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!