Bijušais Latvijas izlases futbolists Jurijs Žigajevs sporta sarunu šova "eXi" jaunākajā epizodē par patriotismu Latvijas sporta valstsvienībās izteicies, ka, viņaprāt, vairāki krievu tautības futbolisti izlasē spēlējuši tieši ar lielāko degsmi.

"Nekad nebija problēmu ar patriotismu futbola izlasē," teica Žigajevs. "Vienmēr futbolā bija sarunas, ka izlasē daudz krievu un kāpēc viņi tur spēlē. Es gan pateikšu, ka daži krievi, kuri varbūt slikti runā latviski, vēl vairāk laukumā atdevās nekā īsti latvieši," atzina Ilūkstes novadā augušais pussargs, kurš gan norādīja, ka vēlmi demonstrēt patriotismu izlasē var motivēt dažādi iemesli.

Jaunākajā sporta sarunu šovā “eXi” bijušie sportisti Kristaps Valters, Jurijs Žigajevs un Edgars Lūsiņš stāsta par to, kādas sajūtas sportistus pārņem, spēlējot Latvijas izlasē. Vai izlasē ir jāsaņem atalgojums? Vai sportists drīkst atteikt izlasei?

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un Sportacentrs.com veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru, pulksten 21.15 skatāms Sportacentrs.com TV kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā Sportacentrs.com. Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu.

Jaunākā raidījuma tēmas: patriotisms sportā, komandu līderi un jauniešu agrīnā specializācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!