Foto: Itar-Tass/Scanpix
Noskaidroti Latvijas atklātā hokeja čempionāta 11.nedēļas labākie spēlētāji. Par tiem kļuvuši - Vadims Miščuks, Ģirts Zemītis, Pauls Hodzko. Savukārt "SmsCredit.lv" sastāvā ar gūtiem vārtiem debitēja ilgadējs Latvijas izlases spēlētājs - Oļegs Sorokins.

Jau otro nedēļu pēc kārtas spīd Liepājas vārtsargu skola. V.Miščuks aizvadīja "sauso" spēli pret "Rīga'95"(7:0) un ielaida vienus vārtus spēlē pret LSPA(9:1). Nedēļas labākais vārtsargs - Vadims Miščuks.

Savukārt jaunie "Rīga'95" hokejisti sagādāja nelielu nedēļas pārsteigumu, uzvarot savus vecākos oponentus no HK "Juniors"(3:1). Šajā saspringtajā spēlē divas piespēles Ģ.Zemīša kontā. Nedēļas labākais aizsargs - Ģirts Zemītis.

Pagājušajā nedēļā arī iepriekšējās nedēļas rekorda atkārtojums! Jaunie "Liepājas Metalurga" spēlētāji pierādīja, ka meistarībā neatpaliek no pieredzējušā A.Maslovska. Dubultais hat-trick P.Hodzko izpildījumā atnesa uzvaras pret "Rīga'95" un "LSPA". Vai tas ir pieteikums uz dalību Latvijas junioru izlases sastāvā gaidāmajam U-20 čempionātam Kanādā? Lai kā arī veiktos izlasē, LAČ nedēļas labākais uzbrucējs - Pauls Hodzko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!