Foto: Reuters/Scanpix

Situācija ar Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa savainojumu nav lieliska, un viņš, visticamāk, nepiedalīsies arī nākamajā spēlē, atzina Ņujorkas "Knicks" komandas galvenais treneris Džefs Hornačeks, kurš citēts portālā "nypost.com".

Jau vēstīts, ka Porziņģis sāpošas Ahilleja cīpslas dēļ ceturtdien izlaida Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēli, kurā "Knicks" ar 104:89 uzvarēja Čikāgas "Bulls".

"Situācija nav lieliska," sacīja Hornačeks, komentējot Porziņģa situāciju. "Porziņģis šorīt pamodās un teica, ka viņam ļoti sāp. Parasti viņš ir ļoti enerģisks, bet iepriekšējā spēlē tā vairs nebija. Es domāju, ka tas viņu ietekmēja visas spēles garumā, jo metieni bija par īsu."

Iepriekšējā spēlē pret Filadelfijas "76ers" Porziņģis guva septiņus punktus, realizējot tikai trīs no desmit metieniem no spēlēs. Kā atzina treneris, ja Porziņģim neizdosies tuvākajā laikā pilnībā atveseļoties, tad komandai viegli neklāsies.

"Varēja redzēt, ka pēdējās pāris spēlēs viņa kājās nav tās eksplozivitātes, un tas ietekmēja viņa metienu. Iepriekš viņš izlaida piecas dienas un trīs spēles. Tas bija diezgan labs pārtraukums, taču savainojums atkal ir uzliesmojis. Ja sāpes atkal atgriezīsies, tad mums nebūs pārāk labi."

Visticamāk, Porziņģis nākamās divas dienas netrenēsies ar komandu un nepiedalīsies svētdien gaidāmajā spēlē pret Toronto "Raptors".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!