Foto: DELFI
Par Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) novembra vērtīgāko spēlētāju atzīta Liene Bernsone no „Cēsis” vienības, vēsta Latvijas Basketbola savienības (LBS) oficiālā mājaslapa.

26 gadus vecā „Cēsis” centra spēlētāja novembrī četrās LSBL spēlēs savai komandai palīdzēja tikt pie trim uzvarām. Vidēji mačā viņa laukumā pavadīja 32 minūtes, kurās guva12,5 punktus, izcīnīja 11,5 atlēkušās bumbas, izdarīja 1,1 rezultatīvu piespēli, izprovocēja 3,8 pretinieču piezīmes un nopelnīja lietderības koeficientu 19,2.

Aizvadītajā sezonā Bernsone spēlēja Francijas trešajā līgā un viņa atzīst, ka tur ir vienlīdzīgāks komandu līmenis nekā LSBL.

„Tur komandas bija spēkos vienlīdzīgākas, te vienu dienu jāspēlē ar „TTT Rīga”, bet citu – ar U18 izlasi. Ļoti atšķirīgs meistarības līmenis un mērķi,” viņa skaidroja

Savukārt par savas vienības sniegumu viņa stāstīja: „Sezonas sākumā nebijām saspēlējušās, tāpēc dažas uzvaras nāca pasmagi. Bet treniņos ieguldītais darbs ir nesis augļus un divas pēdējās spēles jau bija labas.”

LSBL kopvērtējumā „Cēsis” ar septiņām uzvarām deviņās spēlēs ir otrajā pozīcijā, zaudējot tikai „TTT Rīga”, kura visās desmit spēlēs svinējusi uzvaras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!