Foto: sportacentrs.com

Latvijas kluba "Ventspils" basketbolisti nedrīkst nolaist galvu un viņiem jāturpina cīnīties par vietu nākamajā FIBA Izaicinājuma kausa kārtā, pēc piedzīvotās neveiksmes pret Turcijas klubu "Pinar" teica "Ventspils" galvenais treneris Roberts Štelmahers.

Atgādinām, ka otrdienas mačā "Ventspils" Turcijas klubam zaudēja ar rezultātu 81:86.

"Žēl, ka zaudējām. Nebija sliktākā spēle no mūsu puses. Diemžēl, mūsu neveiksmes izšķīra spēles likteni," pēcspēles preses konferencē teica Štelmahers. "Mēs cīnījāmies, bet pretī stājās spēcīga komanda. Pretī stājās komanda, kurā visi ir nobrieduši basketbolisti. Viņiem ir labi metēji, kuri uzbrūk ar augstu precizitāti."


""Pinar" izmantoja pāris mūsu neveiksmes aizsardzībā, un mums nedaudz pietrūka. Sliktais soda metienu procents līdzīgā spēlē mūs noteikti iegāza," turpināja treneris, kurš piebilda, ka arī Ronalda Zaķa ātri sapelnītās piezīmes nedaudz pamainīja spēles plānu, jo viņš ar savu spēku varētu palīdzēt komandai. "Nedrīkstam nokārt galvu, jāturpina strādāt un jācenšas uzvarēt. Izbraukumā noteikti būs interesanti un mūsu spēlētājiem būs jauni iespaidi. "

Arī "Ventspils" basketbolists Artūrs Bērziņš uzsvēra, ka sliktā soda metienu realizācija bija viens no galvenajiem zaudējuma iemesliem.

"Nespēlējām labi, ielaist tik daudz punktus pret šādu komandu ir pašnāvība, un slikti metām soda metienus. "Pinar" ir pieredzējusi komanda un viņi mācēja izmantot mūsu kļūdas. Mēs esam jauni, centāmies un sitāmies, bet viņi izmantoja mūsu kļūdas. Spēles izskaņā sanāca nedaudz bardaks, un mums nepaveicās," teica Bērziņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!