Foto: F64

ULEB Eiropas kausa basketbola turnīra spēlē Jānis Strēlnieks ar pieciem punktiem palīdzēja viņa pārstāvētajai Krievijas komandai Sanktpēterburgas "Spartak" ar rezultātu 71:57 (29:15, 20:19, 10:10, 12:13) pieveikt Slovēnijas klubu Novo Mesto "Krka".

Aizvadītajā spēlē Strēlnieks laukumā pavadīja 11 minūtes un 51 sekundi, kuru laikā realizēja vienu no četriem divpunktu metieniem un vienu no diviem tālmetieniem. Tāpat šajā mačā Strēlnieks izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, nopelnīja vienu piezīmi un izprovocēja vienu noteikumu pārkāpumu, iekrājot divus efektivitātes koeficienta punktus.

Rezultatīvākais "Spartak" komandā ar 19 punktiem bija Vladimirs Dragičevičs, kamēr "Krka" labā 12 punktus guva Zorans Dragičs.

Citā spēlē latviešu uzbrucēja Rihards Kuksika pārstāvētā Spānijas komanda “Valencia Basket” ar rezultātu 73:72 pieveica Čehijas vienību Nimburkas CEZ.

Kuksiks šajā mačā laukumā neizgāja.

Uzvarētājiem 15 punktus guva Rafa Martiness, bet CEZ labā pa 18 punktiem guva Petrs Benda un Pāvels Pumprla.

K grupas kopvērtējumā “Spartak” ar četrām uzvarām četrās spēlēs ir pirmajā vietā, un tādi pati bilance un pozīcija I grupā ir “Valencia Basket”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!