Foto: F64
Trešo zaudējumu pēc kārtas Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijas regulārā čempionāta spēlē otrdien piedzīvoja Latvijas komanda “Ventspils”.

“Ventspils izbraukumā ar rezultātu 56:65 (11:15, 12:19, 18:16, 15:15) izbraukumā piekāpās Lietuvas vienībai Paskvales "Pieno žvaigždes", ko trenē Latvijas speciālists Roberts Štelmahers.

“Ventspils” komandā pa 13 punktiem sameta Sems Vilards un Džamars Jangs, bet desmit punktus guva Mārtiņš Laksa. Tikmēr uzvarētājiem rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Trevors Hjūzs, kurš pagājušajā sezonā spēlēja Latvijas čempionvienībā “VEF Rīga”.

Spēle iesākās līdzīgā cīņā, bet pēc spēlētām piecām minūtēm pie rezultāta 8:6 mājinieki veica izrāvienu un izvirzījās vadībā ar 15:9, bet pēdējā minūtē “Ventspils” divus punktus atguva. Otrajā ceturtdaļā "Pieno žvaigždes" komanda pārliecinoši kontrolēja spēles gaitu, neļaujot pretiniekiem pietuvoties un pēc pirmā puslaika rezultāts bija 34:23 Lietuvas komandas labā.

Arī otrā puslaika sākumā cīņas gaitā nekas īsti spēles ritējumā nemainījās un vienības turpināja audzēt rezultātu, taču pēdējā ceturtdaļā ventspilnieki spēja pietuvoties līdz pieciem punktiem (50:55), tomēr vēl vairāk pietuvoties viņiem neizdevās un nācās piedzīvot zaudējumu ar 56:65.

BBL elites divīzijas kopvērtējumā "Ventspils" ar piecām uzvarām desmit spēlēs ieņem sesto pozīciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!