Foto: F64

Latviešu basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētā Serbijas čempionvienība Belgradas "Partizan" grasās pārdot spēlētājus un atbrīvoties no parādiem, portālam "Zurnal.rs" atzinis kluba prezidents Predrags Daņilovičs.

Kā zināms, "Partizan" vienība aizvadītajā nedēļā nespēja sasniegt Adrijas līgas finālu, kā rezultātā netika pie iespējas startēt nākamās sezonas ULEB Eirolīgas sacensībās. Tāpat klubam nav lielu izredžu iegūt Eirolīgas ielūgumu jeb "wild card".

Šī Belgradas vienība Eirolīgā bija startējusi jau kopš 2001.gada.
"Pēc 14 darba gadiem varētu būt pienācis laiks visu izmainīt un sākt no sākuma," uzskata Daņilovičs. "Ir pārāk agrs, lai par to runātu - redzēsim, kas norisināsies pēc sezonas. Jebkurā gadījumā nākamajā sezonā koncentrēsimies uz startu Adrijas līgā, kur var cīnīties par vietu Eirolīgā."

Tāpat Daņilovičs lika manīt, ka "Partizan" negatavojas startēt Eiropas kausā, jo tie ir lieli izdevumi.

"Mums ir milzu parādi spēlētājiem un cilvēkiem, kuri strādā mūsu organizācijā. Ceru, ka spēsim norēķināties. Tomēr, lai parādus nokārtotu, vienīgais risinājums ir pārdot komandas basketbolistus," uzskata "Partizan" prezidents.

"Partizan" komanda Adrijas līgā iepriekšējo septiņu gadu laikā bija ieguvusi sešus titulus, bet Serbijas (pirms tam Dienvidslāvijas) čempionātā tā triumfējusi ikreiz kopš 2002.gada.

Šīs sezonas ULEB Eirolīgas turnīrā Belgradas klubs nepārvarēja sacensību otro posmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!