Foto: EPA/LETA
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā piekto zaudējumu pēc kārtas trešdien piedzīvoja Andra Biedriņa pārstāvētais klubs Goldensteitas "Warriors", kas viesos ar 94:111 (19:29, 28:28, 27:29, 20;25) piekāpās līdervienībai Sanantonio "Spurs".

"Warriors" komandai tas bija arī desmitais zaudējums pēdējās 11 spēlēs. Sezonas pirmajās astoņās spēlēs "kareivji" izcīnīja sešas uzvaras, bet pēc tam 14 spēlēs ir gūtas tikai divas uzvaras. Tikmēr "Spurs" izcīnīja jau 18.uzvaru 21 spēlē, kas ir veiksmīgākais sezonas sākums kluba pastāvēšanas vēsturē.

Biedriņš šoreiz nospēlēja 23:41 minūtes, guva divus punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas. Latviešu centrs mačā realizēja tikai vienu no pieciem divpunktu metieniem.

"Spurs" rindās pieci basketbolist pārsniedza desmit gūto punktu robežu. Tonijs Pārkers guva 19 punktus un izdarīja deviņas rezultatīvas piespēles, Džordžs Hils guva 17 punktus, bet Dežuans Bleirs guva 15 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas. "Warriors" labā 31 punktu guva Redžijs Viljamss, 19 punktus viens no komandas uzbrukuma līderiem Monta Eliss, bet cits "kareivju" punktu guvējs Stīvens Karijs otrajā ceturtdaļā guva traumu un laukumā vairs neatgriezās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!