Foto: Mango
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas pārbaudes spēlē ceturtdien "double double" sasniedza Andris Biedriņš, tomēr viņa pārstāvētais klubs Goldensteitas "Warriors" ar 99:120 (25:30, 27:25, 24:31, 23:34) piekāpās NBA čempioniem Losandželosas "Lakers".

Biedriņam šis ir pirmais "double double" pēc ilgāka pārtraukuma. Latviešu centrs nospēlēja 28:29 minūtes, guva 11 punktus, izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, bet nopelnīja trīs personiskās piezīmes.

"Lakers" maču aizvadīja bez savas lielākās zvaigznes Kobe Braianta, kura prombūtnē labākais bija Po Gasols – spānis guva 23 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas. "Warriors" rindās rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Stīvens Kerijs.

"Warriors" tā bija priekšpēdējā pārbaudes spēles pirms jaunās sezonas un ceturtā neveiksme septiņās pārbaudes spēlēs. Vēl pirms jaunās sezonas "Warriors" otrreiz tiksies ar "Lakers" (22.oktobrī), bet 27.oktobrī NBA sezonas pirmajā spēlē savā laukumā uzņems Hjūstonas "Rockets".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!