Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas pārbaudes spēlē pirmdien nedaudz līdz "double double" pietrūka Andrim Biedriņam, bet viņa pārstāvētais klubs Goldensteitas "Warriors" ar 100:78 (18:20, 24:23, 31:16, 27:19) pieveica Portlendas "Trail Blazers".

Biedriņš kā ierasts bija "Warriors" sākumsastāvā, nospēlēja 24:33 minūtes, guva astoņus punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas. Latviešu centrs realizēja četrus no septiņiem divpunktu metieniem, izdarīja arī trīs rezultatīvas piespēles, nopelnīja trīs personiskās piezīmes, bloķēja divus metienus un viņam komandā bija labākais lietderības koeficients "+22".

"Kareivjiem" 22 punktus guva Monta Eliss, bet Deivids Lī guva 21 punktu un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas. "Trail Blazers" rindās rezultatīvākais ar 11 punktiem bija Lamarkuss Oldridžs, bet Andrē Millers guva 10 punktus.

"Warriors" tā bija trešā uzvara piecās pārbaudes spēlēs. Vēl pirms jaunās sezonas "Warriors" 19.oktobrī tiksies ar Fīniksas "Suns", tad divreiz spēlēs pret NBA čempioniem Losandželosas "Lakers" (21. un 22.oktobrī), bet 27.oktobrī NBA sezonas pirmajā spēlē savā laukumā uzņems Hjūstonas "Rockets".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!