Foto: EPA/LETA
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē pirmdien punktus neguva Andris Biedriņš, bet viņa pārstāvētā komanda Goldensteitas "Warriors" savā laukumā ar 102:113 (34:34, 21:28, 23:28, 24:23) zaudēja NBA līderiem Sanantonio "Spurs".

Biedriņš nospēlēja 26:53 minūtes, kļūdījās abos divpunktu metienos, izcīnīja četras atlēkušās bumbas, bet viņa "+/-" koeficients bija sliktākais starp visiem spēlētājiem – "-18".

Uzvarētājiem Emanuels Džinobili guva 20 punktus un izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles, Tonijs Pārkers guva 18 punktus un izdarīja 11 rezultatīvas piespēles, bet Tims Dankans guva 17 punktus. "Warriors" rindās ar sezonas personisko rezultativitātes rekordu izcēlās Deivids Lī, kurš guva 31 punktu un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, Monta Eliss guva 25 punktus, bet Dorels Raits guva 18 punktus, izdarīja deviņas rezultatīvas piespēles un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas.

"Spurs" otrajā ceturtdaļā ieguva pārsvaru un iniciatīvu nez uz brīdi neatdeva. Lielākos pārdzīvojumus "Spurs" sagādāja viens no komandas līderiem Tims Dankans, kurš otrajā ceturtdaļā pagrieza kreiso ceļgalu un saļima uz laukuma. Tomēr vēlāk Dankans atgriezās laukumā un pabeidza maču, ļaujot "Spurs" treneru korpusam uzelpot vieglāk.

"Spurs" tā bija 38.uzvara 45 spēlēs un komanda ir nodrošinājusi Rietumu konferences līderpozīcijas arī pēc 6.februrāra, kas nozīmē, ka NBA Zvaigzņu spēlē Rietumu izlasi trenēs "Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs. Tikmēr "Warriors" piedzīvoja 25.zaudējumu 44 spēlēs, kas komandai dod 12. vietu Rietumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!