Foto: AFP/Scanpix
Pēc divu spēļu pārtraukuma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā atkal punktus guva Andris Biedriņš, tomēr viņa pārstāvētā komanda Goldensteitas "Warriors" nenosargāja 18 punktu pārsvaru un ar 106:112 (34:25, 25:28, 22:28, 25:31) piekāpās Dalasas "Mavericks".

Biedriņš pēdējās divās spēlēs palika bez punktiem, bet iepriekšējo reizi punktus guva pirms 60:58 minūtēm sava spēles laika. Kopumā ņemot, Biedriņš punktus pēdējo reizi guva pirms 145:27 "Warriors" spēles minūtēm.

Trešdienas spēlē latviešu centrs laukumā bija 22:06 minūtes, guva septiņus punktus un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas. Biedriņam šī bija rezultatīvākā no pēdējās 21 spēles. Latviešu centrs realizēja trīs no pieciem divpunktu metieniem un vienu no diviem soda metieniem. Iepriekšējo reizi Biedriņš kādu soda metienu realizēja 30.janvārī.

Otrās ceturtdaļas sākumā "Warriors" bija 18 punktus pārsvars, taču jau līdz puslaika pārtraukumam "Mavericks" pietuvojās līdz 53:59. Otrajā puslaikā iniciatīva jau vairāk piederēja "Mevericks" basketbolistiem, kas uzvaru no rokām neizlaida. Uzvarētājiem Dirks Novickis guva 34 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, bet "Warriors" rindās labākais bija Monta Eliss, kurš guva 26 punktus, izdarīja 11 rezultatīvas piespēles un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas.

NBA Rietumu konferencē "Warriors" ar 30 uzvarām un 38 zaudējumiem saglabā 12.vietu, bet no astotās vietas, kas kā pēdējā garantē vietu izslēgšanas spēlēs, komandu šķir septiņas uzvaras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!