Foto: Mango
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" jaunais galvenais treneris Kīts Smārts jau pēc pirmajām divām treniņnometnes dienām paziņojis, ka komandas pamatcentrs būs Andris Biedriņš, vēsta "CSNBayArea.com".

Atgādinām, ka pirmdien "Warriors" uzsāka gatavošanos jaunajai sezonai un pirms treniņu sākuma kluba vadība paziņoja, ka līdzšinējo galveno treneri Donu Nelsonu šajā amatā nomainīs Kīts Smārts, kurš savulaik strādāja ar Latvijas izlasi.

Pēc trešdienas treniņiem Smārts pavēstīja, ka komandas pamatsastāvā spēlēs laukumā dosies Biedriņš, Stīvens Karijs, Monta Eliss, Dorels Raits un Deivids Lī. Pēc Smārta teiktā, tagad viens no galvenajiem uzdevumiem būs iespēlēt šo piecinieku un izveidot savu spēles stilu, kurā komanda darbosies.

Kā otrais centra spēlētājs komandā darbosies Luī Amundsons, bet no Ņujorkas "Knicks" atnākušais Deivids Lī darbosies kā ceturtais numurs. "Knicks" komandā Lī pagājušajā sezonā spēlēja kā centrs.

Pēc pirmajām treniņnometnes dienām "Warriors" vadība izmantojusi līgumā noteikto atrunu un pagarinājusi līgumu ar Kariju, kurs tagad komandā spēlēs arī 2011./2012.gada sezonā. Pagājušajā sezonā, kas Karijam bija debija, viņš vidēji spēlē guva 17,5 punktus un izdarīja 5,9 rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!