Foto: Publicitātes foto

Basketbola kluba "Jēkabpils" rindas ir papildinājis uzbrucējs Pāvels Veselovs, informē kluba preses dienests.

Kā atzina basketbolists, pirms lēmuma pieņemšanas par labu "Jēkabpilij" tika izsvērti visi "par" un "pret". "Šis ir ambiciozs klubs, ir augsti mērķi, man labi zināms treneris un spēlētāji", par iemesliem, kādēļ parakstījis līgumu ar BK "Jēkabpils" stāstīja Veselovs. Svarīgu lomu nospēlēja arī kluba dalība Baltijas basketbola līgā. "Jo vairāk spēļu, jo labāk tas ir spēlētājiem, jautrāka sezona. Ar vienu spēli nedēļā tomēr nepietiek. Tas ir liels plus", piebilda Veselovs.

"Sarunas jau tika uzsāktas pirms kāda laika, turklāt Pāvelam bija vēl arī citi piedāvājumi un viņš apsvēra iespēju turpināt karjeru ārzemēs. Tomēr mēs panācām vienošanos, kas mūs neapšaubāmi ļoti priecē", stāstīja BK "Jēkabpils" galvenais treneris Edgars Teteris.

"Viņš ir ļoti pieredzējis un meistarīgs spēlētājs. Pāvela meistarība un noderība nevienai komandai komentārus neprasa. Bieži ir spēlēts pret komandām, kurās spēlējis Pāvels, tad viņš sagādāja problēmas manām vadītajām komandām. Tādēļ domāju, ka šosezon viņš sagādās daudz problēmu arī mūsu pretiniekiem", piebilst Teteris.

30 gadus vecais uzbrucējs Pāvels Veselovs iepriekšējo sezonu aizvadīja basketbola klubā "Valmiera", kur vidēji spēlē guva 11,1 punktus un izcīnīja 5 atlēkušās bumbas.

Veselovs savas karjeras laikā ir pārstāvējis Gulbenes "Bukus", BK "Ventspils", BK "Valmiera", BC "Euroins-Cherno More" (Bukgārija), BK Prostejov (Čehija)un "Keravnos Strovolou" (Kipra). Ar pēdējo komandu Veselovs izcīnīja sudraba medaļu Kipras līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!