Foto: LETA
Latvijas basketbola klubam BK "Liepāja" pievienojies perspektīvais 19 gadus vecais Roberts Bērziņš, vēsta komandas preses dienests.

Iepriekš Bērziņš spēlēja Spānijas kluba Badalonas "Joventut"sistēmā, taču pagājušajā sezonā atgriezās Latvijā un 14 spēles aizvadīja BK "Jūrmala" rindās. Viņš vidēji mačā Latvijas – Igaunijas līgas čempionātā nospēlēja 15,6 minūtes, kurās guva 7,1 punktu, izcīnīja 2,4 atlēkušās bumbas un izdarīja 1,1 rezultatīvu piespēli.

"Pēc Spānijā pavadītā laika un iespējas spēlēt LBL pagājušās sezonas izskaņā ar cerībām raugos uz nākamo sezonu kā uz tramplīnu profesionālajā sportā. Ceru būt viens komandas spēles veidotājiem trenera Artūra Visocka Rubeņa spēles plānā. Ar nepacietību gaidu komandas kopā sanākšanu un jaunā sezonas sākumu," kluba preses dienestam sacīja pats Bērziņš.

Komandas jaunais galvenais treneris Artūrs Viscokis-Rubenis sacīja, ka ar Robertu Bērziņu viņam jau ir sena pagātne. "Viņš, kā pavisam jauns sportists ir piedalījies manis rīkotajās "3 punkti" nometnēs un kopā esam strādājuši Latvijas jauniešu izlasēs. Roberts ir viens no talantīgākajiem jaunās paaudzes basketbolistiem un izceļas ar attīstītu individuālo tehniku, kur jāpateicas viņa jaunatnes trenerim Raivo Otersonam. Krājot pieredzi un nobriestot, ticam, ka Liepāja var būt par tramplīnu Roberta tālākai izaugsmei," sacīja Visockis-Rubenis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!